Aromaterapi

Overnatting
Kursprogram

Vensmoen Studiesenter

Skolen holder til på Salten Studiesenter på Røkland i Saltdalen – et helt nytt studiesenter som ligger i Vensmoen Hovedbygning. Dette gedigne og flotte byggverket ble opprinnelig bygd som tuberkulose- sanatorium og derfor plassert på et område skjermet for kalde vinder og nedbør. Se www.vensmoen.no

Et ideelt utgangspunkt for studier og kontemplasjon.

Vi befinner oss i hjertet av Saltdalen - i en park av rensende furutrær og helsebringende ro. Et ideelt utgangspunkt for studier og kontemplasjon. Saltdalselva og Saltfjellet er ikke langt unna, en smak av ”byliv” kan du også få på Rognan noen kilometer unna.

Det går greitt å ta tog til Røkland stasjon, ca 1 time fra Bodø eller 1 ½ time fra Mo i Rana, og Vensmoen ligger like i nærheten av stasjonen. For en kartbeskrivelse av hvor vi befinner oss, kan du lete på www.internettkatalogen.no på Naturterapiskolen Nord. Ellers er det god bussforbindelse til/fra Bodø.

Kate Nilsen-Nygaard: Tlf. 99275668/75691650 katenyga@online.no