Instruksjon i diagnostikk på kurs i Koreansk Håndakupunktur. May følger interessert med.

Kinesisk medisinsk filosofi er en naturlig og viktig del av studiet.

Mye trening gir et godt grunnlag når elevene skal ut i egen praksis.Her fra en klasse i Koreansk Håndakupunktur hvor en av elevene øver seg på moxabehandling.

Lærer Holger Wendt fra Sverige til venstre.

Naturterapiskolen Nord

Skolen har alltid lagt vekt på å skape gode samarbeidsformer mellom lærere og elever. Du vil bli tatt godt vare på og fulgt opp gjennom hele studietiden. Vi har helt fra starten av også tatt imot elever via NAV.

Mange elever syns det er vanskelig å følge et opplegg som er nettbasert. Hos oss får du alltid en lærer som er til stede i klasserommet og veileder deg gjennom studiet.

Skolen vil også invitere gjesteforelesere.

Ring for en hyggelig prat:

Tlf. 99275668 eller send en e-post til : post@naturterapiskolen.no

Koreansk Håndakupunktur Eksamen V-2008.

Praksis fra Spa pedikyr-kurset. Her er det lærer Sissel Storli som instruerer Mona, en av elevene.

Jill er intenst opptatt med å stelle føtter på kurs i Spa pedikyr.